Gebr. van de Laar

Bridge to Bridgerun

 

Rabobank Venlo e.o Businessrun 2017

 

 

Er is ook in deze editie van de Gebr. van de Laar Bridge to Bridgerun een businessrun, vanaf het jaar 2016 met een nieuwe sponsor: Rabobank Venlo e.o. Businessrun.

 

 

De Rabobank Venlo e.o. Business Run is voor uw bedrijf een prima gelegenheid om een sportieve prestatie met het personeel of relaties te leveren. Door gezamenlijke deelname en mogelijke gezamenlijke voorbereiding kan de Rabobank Venlo e.o. Business Run binnen uw bedrijf een bron van inspiratie worden. Ook is het een prima gelegenheid eens collega’s van andere bedrijven in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Een gezellige dag is gegarandeerd!

De Rabobank Venlo e.o. Business Run zal worden gehouden voor zowel de 5 als ook de 10 kilometer. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. De bruto tijden van de eerste drie personen die over de finish komen tellen mee in de uitslag van de Rabobank Venlo e.o. Business Run.

Deelnemers aan de Rabobank Venlo e.o. Business Run doen automatisch mee in het individuele klassement.

Het inschrijven van een team voor de Rabobank Venlo e.o. Business Run kost € 75 per team (3 tot 5 personen).

Wat bieden we u als bedrijventeam:

 • De deelnemende bedrijven worden vermeld op deze website.
 • De teams worden in 't RAODHOES opgevangen
 • Als herinnering een leuke team-foto, deze wordt gemaakt in 't RAODHOES.
 • Aparte kleedruimte in 't RAODHOES.
 • Alle teams strijden om de Orion bokaal, hiervoor is een aparte prijsuitreiking voor de winnende teams.
 • Consumptiebonnen, om gezamenlijk nog even na te praten.

Bent u geïnteresseerd om als team deel te nemen aan de Rabobank Venlo e.o. Business Run? Dan kunt u zich vanaf 1 augustus 2017 hier online aanmelden. Dit gaat als volgt:

 • Een bedrijf (of instelling, vereniging en/of overige groepen) meldt zich aan via het inschrijfformulier en geeft het aantal teams per afstand aan.
 • Na het versturen hiervan ontvangt het bedrijf een bevestiging per e-mail en wordt een e-mail naar de organisatie gestuurd.
 • Na controle van de gegevens door Orion wordt aan het bedrijf een unieke persoonlijke toegangscode toegewezen en het bedrijf ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
 • Het bedrijf kan nu zelf de teamsamenstelling samenstellen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) tot de uiterlijke wijzigdatum.
 • Als een bedrijf het aantal teams wil wijzigen moet hij een e-mail sturen naar de organisatie (aangezien dit gevolgen heeft voor de factuur kan het bedrijf dit zelf niet wijzigen).

Wenst u nadere informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan contact met u op.

 

 

onze hoofdsponsor